2021. július 26.

Szent Katalin idősgondozási programot indít a Győri Egyházmegyei Karitász

2021 nyarán, a koronavírus-járvány enyhülésével, gondos, megfontolt előkészítő háttérmunka után Szent Katalin idősgondozási programot indít a Győri Egyházmegyei Karitász, hogy hatékony segítséget és lelki támaszt nyújtson idős, beteg, elmagányosodott embertársaink részére.

Tovább
2021. július 22.

Szorosabb együttműködésről döntött a szepesi és az egri karitász

Együttműködési megállapodást kötött az Egri Főegyházmegyei Karitász Központ és a szlovákiai Szepesi Egyházmegye társszervezete, a Spišská Katolícka Charita (Szepesi Katolikus Karitász) július 20-án Egerben.

Tovább
2021. július 21.

Összeköt a szeretet – Erdélyi gyermekotthonnak vitt adományokat a magyaróvári karitászcsoport

A gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekvédelmi Központba látogatott június 22-én és 23-án a Győri Egyházmegyei Karitász magyaróvári csoportja. A látogatást megelőzően a szükségletekről tájékozódva gyűjtést szerveztek a magyaróvári Szűz Mária és Szent Gotthárd-plébánián.

Tovább
2021. július 19.

Adományok a viharkárokat szenvedett családok részére

A Miskolci és Nyíregyházi Egyházmegye közösen segített a vihar és jégkár sújtotta Baranya megyei települések lakosságán.

Tovább
2021. július 19.

Települési koordinátor

A Katolikus Karitász – Caritas Hungarica települési koordinátor munkatársakat keres Baranya megyében megvalósuló komplex felzárkóztató programjai megvalósításához a Sellyei járásban található több településre. A program célja a járásban és a járás településein támogató, fejlesztő szolgáltatások létrehozása.

Tovább
2021. július 16.

Terápiás munkatárs

Munkatársat keres Budapesten a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat, a Katolikus Karitász intézménye.

Tovább
2021. július 16.

Veszprémi segítség a jégkárosultaknak

Az elsődleges adatok szerint közel 3000 személy életét érinti közvetve, vagy közvetlenül a Sellyén és környékén az elmúlt napokban lezúdult jég. Sellye, Drávaiványi, Okorág és Kákics településeken a Katolikus Karitász országos központja és a Pécsi Egyházmegyei Karitász közösen, összehangoltan nyújt segítséget a következő időszakban, amihez most kapcsolódott a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász is ad

Tovább
2021. július 15.

Délvidéki gyermekeknek adományozott kerékpárokat a Karitász

40 kerékpárt adományozott a Katolikus Karitász délvidéki gyermekeknek. A Szabadkai Katolikus Karitász szervezésében a Hajdújárási Lurkóház, a Kolibri Családegyesület és a Szabadkai Nagycsaládosok Egyesülete kapott kerékpárokat. A gyermekek Magyarországon kapták meg az ajándékot, melyet a határon áttekerve vittek haza a környező településekre.

Tovább
2021. július 12.

Negyvenedik szűrését végezte a Katolikus Karitász orvosmissziója

Több mint 140 rászoruló gyermek és felnőtt prevenciós vizsgálatát végezte el az Orvosmisszió a Szent Mihály Gyermekotthonban a kárpátaljai Ráton. A Katolikus Karitász önkéntesei már második alkalommal látogattak el a fontos gyermekmentő tevékenységet végző intézménybe.

Tovább

Korábbiak »

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató