Segítsen, hogy segíthessünk a háború elől menekülőknek!Adományozok
2022. november 25.

Megjelent az Adásidő téli lapszáma

Megjelent országos magazinunk idei negyedik lapszáma, benne képes beszámolókkal, hírekkel és rejtvénnyel. Keresse a templomokban, vagy olvassa on-line.

Tovább
2022. november 24.

Egyetemi hallgatók a piskói gyerekekért

A Piskói Jelenlét Pont első alkalommal rendezett Márton-napi családi napot idén a piskói gyermekek és felnőttek számára, ahol egy különleges program várta az érdeklődőket.

Tovább
2022. november 22.

Szent Erzsébet ünneplték Veszprémben is

Szijártó László a Veszprémi Főegyházmegyei Karitász igazgatója mutatott be szentmisét Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén, november 19-én szombaton Veszprémben a Magyarok Nagyasszonya- plébániatemplomban.

Tovább
2022. november 22.

Ukrán fiatalok indították útnak a Karitász segélyszállítmányát Ukrajnába

A Katolikus Karitász a Kárpátaljai segélyszállítmányokon túl Ukrajna belső, háború sújtotta területeire is indít segélyszállítmányokat, amelyeknek útját végigkíséri és személyesen adják át az adományokat. Ezúttal a Karitász székesfehérvári logisztikai központjából indult segélyszállítmány az ukrajnai Herszonba.

Tovább
2022. november 22.

Kenyér- és pékáruadományok a Nyíregyházi Egyházmegyében

Árpád-házi Szent Erzsébetre emlékezve idén is osztottak kenyeret az egyházmegyei karitász és a nagylelkű felajánlóknak köszönhetően.

Tovább
2022. november 21.

Isten erre a szolgálatra hívott – Beszélgetés a Tamási Karitász Csoport Caritas Hungarica-Díjas önkéntesével

Példaértékű szolgálatuk elismeréseként a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász három önkéntese vehetett át idén Caritas Hungarica-Díjat október 15-én az újbudai Magyar Szentek-templomában. A díjazottak egyike Both Béláné, a Tamási Karitász Csoport önkéntese, akit a szeretetből fakadó szolgálatról kérdeztünk.

Tovább
2022. november 19.

Ferenc pápa üzenete az ifjúsági világnapra

„Mária felkelt, és útnak indult” (Lk 1,39)

Tovább
2022. november 15.

A megújult Szent Márton Ház megáldás - Közösségépítés és jelenlét alapú szociális munka Kisszentmártonban

Kisszentmárton egy alig háromszáz lelket számláló kistelepülés az Ormánságban. A Katolikus Karitász több mint négy éve van dolgozik a településen azzal a céllal, hogy a szociális munka és a Jelenlét módszertan eszközeivel segítse a településen élők helyzetét „fogantatástól foglalkoztatásig”.

Tovább

Korábbiak »

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató