Dolgos júniusi napok - képzési beszámoló

A Katolikus Karitász országos központja az egyházmegyei Karitász központokkal együttműködve 2019. júniusában 6 alkalommal tartott Szociális-karitatív alapképzést.

„Egy jó hangulatú, tartalmas képzési nap részesei lehettünk június 1-én Budapesten a Szent Kinga Közösségi Házban. Sok hasznos tudásra, módszerre tehettünk szert: a szervezet átfogó ismeretétől kezdve a mindennapokban megvalósuló segítségnyújtás részletéig. Ezen a 8 órás elméleti és gyakorlati ismeretet is magában foglaló tréningen lehetőségünk nyílt mind egyénileg, mind közösségileg fontos kérdések átgondolására, elmélyítésére. és a csapatmunka megélésére. Ez az alkalom megerősítést jelentett mindnyájunknak és az evangéliumi alapokra épülő jól szervezett tevékeny szeretet gyakorlására buzdított minket.”

A Katolikus Karitász országos központja az egyházmegyei Karitász központokkal együttműködve 2019. júniusában 6 alkalommal tartott Szociális-karitatív alapképzést. Így Kaposváron, Budapesten, Mohácson, Tolnán, Baktalórántházán és Izsákon összesen 173 önkéntes és munkatárs vett részt a programon.

Ezúton is köszönjük az előadó igazgatók, munkatársak Nagy Lajosné Krisztina, Lőrincz Pál, Besenczi Zsolt, Megyeri Márta és a helyi szervezők munkáját.

Katolikus Karitász

A+ A-

1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató